Heracles doet goede zaken tegen ADO Den Haag

15 maart 2015, 14:35

Ondanks een veldoverwicht van ADO Den Haag heeft Heracles Almelo drie punten gepakt. Dat was vooral te danken aan Darri, die met twee prachtige acties beslissend was. Hij schoot tot twee keer toe op de paal, waarna Avdic en Bel Hassani het af konden maken. De ADO-spelers werkten hard, maar het zat op de juiste momenten niet mee. Daardoor heeft Heracles een belangrijke stap gezet in de degradatiestrijd, terwijl ADO Den Haag toch weer in de problemen lijkt te komen.

De wedstrijd begon in een hoog tempo. ADO Den Haag nam het initiatief, maar de eerste goal lag er al snel aan de andere kant in. Wout Weghorst kopte een corner hard binnen en zette Heracles zo vroeg op voorsprong. ADO was even de weg kwijt en Avdic scoorde bijna in de volgende minuut de 0-2, maar Hansen lette goed op en haalde de bal uit het doel. ADO herstelde zich en kreeg ook aardige mogelijkheden, die keer op keer door Castro werden gepareerd. De druk werd opgevoerd en uiteindelijk resulteerde dat vlak voor rust in de gelijkmaker, via Mike van Duinen.

ADO probeerde goed te blijven voetballen en de gelijkmaker te scoren, maar wederom viel de treffer aan de andere kant. Eigenlijk was de 1-3 een kopie van de tweede Almelose goal. Wederom raakte Darri na een knappe actie de paal en deze keer was het Bel Hassani, net in de ploeg was gekomen voor Avdic, die het afmaakte. De spelers van ADO gaven alles om het tij nog te keren, maar het zat niet mee. Michiel Kramer raakte de paal en bij drukke situaties viel de bal net niet goed. Aan de andere kant vergat Weghorst het definitief te beslissen en ook hij raakte de paal.

Door de overwinning heeft Heracles weer wat ruimte op NAC Breda. ADO Den Haag moet zich toch wat zorgen gaan maken. Volgende week wacht opnieuw een lastige klus, wanneer de ploeg op bezoek gaat bij Ajax. Er is nog wat ruimte tot de degradatiestreep, maar ADO moet wel weer eens punten gaan pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen