Alflen mist scherpte en overtuiging bij FC Utrecht

Ger
15 maart 2015, 09:35

FC Utrecht wist de goede lijn van de vorige speelronde niet door te trekken naar zaterdagavond. Na de 6-2 zege op AZ verloren de Domstedelingen met 3-1 op bezoek bij SC Cambuur. Trainer Robby Alflen zag dat zijn elftal moeizaam uit de startblokken schoot.

"Als je naar SC Cambuur gaat, dan weet je in elk geval zeker dat je tegenstander van meet af aan volle bak vooruit zal spelen, in de hoop snel het publiek achter de ploeg te krijgen. Wij zijn daar niet goed mee omgegaan. We misten de scherpte en de overtuiging die we een week eerder wel hadden", aldus Alflen op de clubwebsite. "Cambuur kreeg de boel er snel achter en het lukte ons niet in ons spel te komen, terwijl Cambuur juist goed positiespel speelde. We bleven de scherpte missen. Dat zag je wel na de gelijkmaker. Amper dertig tellen later keken we alweer tegen een achterstand aan."

Alflen vond zijn ploeg beter acteren na de hervatting. "Toen kregen we meer grip op de wedstrijd. We hebben Cambuur toen vaker onder druk gezet. Maar daar kwamen te weinig kansen uit voort. En dus hebben we een terechte nederlaag geleden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen