Bewierookte Hoedt in de fout: "Gewoon slecht van mij"

Bewierookte Hoedt in de fout: "Gewoon slecht van mij"

14 maart 2015 – Wesley Hoedt is sinds zijn doorbraak bij AZ bedolven onder complimenten, maar vrijdagavond maakte de verdediger een mindere indruk. In de uitwedstrijd tegen Vitesse (3-1 nederlaag) was de centrale verdediger verantwoordelijk voor twee tegengoals en daar baalt hij van.

Al na zeven minuten gleed hij weg, waarna Bertrand Traoré scoorde. "Ik wilde stoppen met rennen, maar gleed weg", zegt hij tegen FOX Sports over de eerste tegentreffer. "Je kan het op het veld afschuiven, maar dat is ook gewoon slecht gedaan van mij, klaar." In de slotfase veroorzaakte hij een twijfelachtige strafschop. "Je kunt hem geven, je kunt hem ook niet geven", reageert hij.

De 21-jarige Hoedt vertrekt na dit seizoen naar Lazio Roma, dat hem zag schitteren in de Eredivisie. "Ik ben de laatste tijd heel erg geprezen, het is allemaal goed gegaan. Maar dit is gewoon een heel zure avond", zegt hij. "Eerlijk gezegd vond ik Vitesse helemaal niet zo goed voetballen, ik denk dat wij in de eerste helft beter waren. We begonnen goed, maar die knullige 1-0 mag gewoon niet. In de tweede helft konden we niet meer hetzelfde brengen, maar kregen we toch nog een levensgrote kans. Die ging er niet in, dat zijn beslissende momenten."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 december 2019

  2. zaterdag 14 december 2019

  3. vrijdag 13 december 2019