Gekke blessure: Valencia snijdt teen aan kapotte beker

Gekke blessure: Valencia snijdt teen aan kapotte beker

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 maart 2015 – Opmerkelijke blessures zijn de voetbalwereld nog niet uit, laat Enner Valencia zien. De spits van West Ham United heeft een voetblessure opgelopen, toen hij zijn teen sneed aan een kapotte beker. "Er vond een ongelukje plaats bij hem thuis. Hij heeft zijn grote teen flink gesneden", legt managers Sam Allardyce uit.

De wond van Valencia moest gehecht worden. Waarschijnlijk mist de international van Ecuador komende zaterdag de fraaie Premier League-wedstrijd tegen Arsenal, vanawege de kwetsuur. "We denken dat dit duel te vroeg voor hem komt", aldus Allardyce. Op de website van The Hammers spreekt de club van een 'diepe scheur' in de teen.

Valencia maakte dit seizoen vier doelpunten voor West Ham. Omdat Andy Carroll het hele seizoen buitenspel staat wegens een blessure, kan Allardyce de absentie van de spits niet gebruiken. "Het is zorgwekkend voor de laatste tien wedstrijden", aldus de manager, die al zeven wedstrijd niet meer wist te winnen in de Premier League.

Reacties

gerelateerd