Leeuwin voor even terug bij Cambuur: "Heel speciaal"

12 maart 2015, 10:48

Vorig seizoen was Ramon Leeuwin nog de rots in de branding in de defensie van SC Cambuur, maar komende zaterdag staat hij tegenover de club uit Leeuwarden. De centrale verdediger maakte afgelopen zomer de overstap naar FC Utrecht, waar hij dit seizoen een vaste waarde is. Hij kijkt uit naar het weerzien met zijn voormalig werkgever.

Leeuwin vindt het 'heel speciaal' om terug te keren in Leeuwarden. "Ik ben al wel weer een aantal keer in Leeuwarden geweest om een wedstrijd te kijken, maar als voetballer is dit de eerste keer dat ik terug ben. Toen het programma bekend werd was dit de eerste wedstrijd waar ik naar keek. Ik kijk er echt naar uit", aldus de Utrecht-verdediger. Hij krijgt Bartholomew Ogbeche, Martijn Barto of Michiel Hemmen tegenover zich te staan. "Het zijn alle drie goede spitsen met ieder hun eigen kwaliteiten. Om eerlijk te zijn maakt het me niet heel erg veel uit, ik kijk vooral naar mezelf en geef tegen wie ik ook speel het maximale."

De verdediger denkt dat het een attractieve wedstrijd zal worden. "Cambuur heeft na de nederlaag van afgelopen weekend iets recht te zetten en wij zitten in een goede flow, dus het kan een leuke wedstrijd worden. Bovendien willen beide ploegen altijd graag voetballen, dus verwacht een open duel", zegt Leeuwin, die zijn transfer naar Utrecht geen moeilijke keuze vond. "Nee, eigenlijk niet. Ik had natuurlijk al een verleden bij Utrecht en de transfer was zowel goed voor mij als voor SC Cambuur. Ik denk dat het een win-win situatie was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen