NAC wil spelers Go Ahead: "Mede daarom is duel zo belangrijk"

10 maart 2015, 09:18

Als NAC Breda deelname aan de nacompetitie wil ontlopen, moet het zaterdag een goed resultaat boeken in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat net boven de rode streep, NAC Breda eronder. Maar er spelen ook andere belangen, want diverse spelers van Go Ahead staan op het verlanglijstje van NAC. Volgens BN De Stem gaat het om Job van der Linden, Mawouna Amevor en Xandro Schenk.

Trainer Robert Maaskant van NAC Breda, tevens technisch directeur van de club, bevestigt in dezelfde krant dat hij enkele Go Ahead-spelers goed in de gaten houdt. "We zijn actief bezig en zitten niet stil. We kijken ook naar spelers van Go Ahead Eagles. Mede daarom is die wedstrijd zaterdag zo belangrijk. Als zij degraderen, worden een aantal spelers van hen interessant voor ons. Zeker diegenen met een aflopend contract."

Van der Linden, Amevor en Schenk hebben allemaal een aflopend contract in de Adelaarshorst. Hetzelfde geldt voor vleugelaanvaller Wesley Verhoek, die eveneens gevolgd zou worden door NAC Breda.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen