Van Gaal teleurgesteld: "Hebben van onszelf verloren"

9 maart 2015, 23:46

Louis van Gaal is uitermate teleurgesteld, na de uitschakeling van Manchester United in de FA Cup. De ploeg van de Nederlandse manager ging maandagavond op het eigen Old Trafford met 1-2 onderuit tegen Arsenal, dat zodoende doorging naar de halve finale van het prestigieuze bekertoernooi. Door de eliminatie lijkt Man United dit seizoen zonder prijzen te blijven, tenzij er een wonder gebeurt in de Premier League.

"Ik heb in de kleedkamer gezegd dat we het zelf hebben weggegeven. Dat is de grootste teleurstelling van de avond", sprak Van Gaal na afloop van de wedstrijd tegen BBC Sport. "In de tweede helft hadden we kansen, maar gaven we het weer weg", aldus de Nederlandse manager, die Danny Welbeck winnende zag maken voor Arsenal. De spits mocht afgelopen zomer van Van Gaal bij Man United vertrekken.

"We hebben niet van onze tegenstander, maar van onszelf verloren. Het was zeer teleurstellend. We speelden om de wedstrijd te winnen, we wilden graag in de halve finale staan", aldus Van Gaal, die het zondag met zijn ploeg opneemt tegen Tottenham Hotspur (thuis).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen