'Feyenoord voerde al gesprek met Van Gastel en Gio'

9 maart 2015, 17:49

Met het motto 'zorgvuldigheid in plaats van snelheid' is Feyenoord de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach gestart, nadat Fred Rutten vorige week bekendmaakte dat hij na het huidige seizoen uit De Kuip zal vertrekken. De clubleiding van de Rotterdammers sprak al met de huidige assistent-coaches Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst over de openstaande vacature. Dat meldt Voetbal International.

De clubleiding zat in een informele setting om de tafel met de twee assistenten van Rutten, zonder hun zaakwaarnemer Guido Albers. Zowel Van Gastel als Van Bronckhorst zou wel openstaan voor de functie van hoofdcoach van Feyenoord. Kanttekening bij beide oefenmeesters is dat ze nog geen ervaring hebben als eindverantwoordelijke. De assistenten zijn al meerdere jaren werkzaam in Rotterdam-Zuid, waar ze ook jarenlang als speler actief waren.

Van Gastel en Van Bronckhorst lijken de voornaamste gegadigden te zijn om het roer van Rutten over te nemen. De vertrekkende coach wilde volgens beide partijen 'sneller dan de club' en besloot daarom de deur van De Kuip achter zich dicht te trekken. Feyenoord neemt de tijd om een geschikte opvolger te vinden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen