Nijland in elftal van de week La Gazzetta dello Sport

9 maart 2015, 16:48

De uitstekende invalbeurt van Stef Nijland in het afgelopen weekend is niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. De aanvaller van PEC Zwolle speelde slechts ruim twintig minuten tegen SC Cambuur, maar maakte hierin veel indruk. Dat heeft hem een plaats in het elftal van de week van de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport opgeleverd.

Nijland loste Tomas Necid af in de 69ste minuut. Hij verzilverde al snel een strafschop, die hij zelf had verdiend. Daarna maakte hij een keurig doelpunt na een passje van Jesper Drost en de spits sloot de zaterdagavond af met een heerlijke treffer van afstand. Door zijn ijzersterke invalbeurt staat hij samen met onder meer Javier Pastore (Paris Saint Germain) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) in het elftal van de week van La Gazzetta.

Eerder dit seizoen schopten Bas Dost (VfL Wolfsburg) en Adnane Tighadouini (NAC Breda) het tot het elftal van de week van de Italiaanse sportkrant. Onder meer de eredivisiespelers Memphis Depay, Kees Kwakman, Lex Immers en Sven van Beek werden in het verleden ook al eens geselecteerd door La Gazzetta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen