Promes redt slechts eer voor Spartak Moskou

8 maart 2015, 16:14

Ondanks een doelpunt van Quincy Promes is Spartak Moskou onderuit gegaan in de eerste speelronde van 2015 in de Russische competitie. De hoofdstedelingen, al sinds 2001 op jacht naar de tiende landstitel, gingen zondag op eigen veld met 1-3 onderuit tegen FK Krasnodar.

Promes kwam in de 87ste minuut op het scoreformulier, na voorbereidend werk van Denis Davydov. Het was de zesde goal van het seizoen voor de oud-speler van FC Twente, maar ook niet meer dan een eretreffer voor Spartak Moskou. FK Krasnodar liep tussen de zestigste en 72ste minuut namelijk uit naar een 0-3 voorsprong, onder meer dankzij oud-AZ'er Ari.

Met Douglas en Alexander Büttner de hele wedstrijd op de bank won Dinamo Moskou wel bij de hervatting van de competitie. Thuis werd Ufa met 3-1 aan de kant gezet. Door de winst komt Dinamo Moskou op 35 punten, waarmee het derde staat. FK Krasnodar bezet met één punt minder de vierde positie, Sparta Moskou is met 29 punten de nummer zes.

Koploper Zenit St. Petersburg (44 punten) en nummer twee CSKA Moskou (37) pakten zaterdag al drie punten, ten koste van respectievelijk Ural (3-0) en Terek Grozny (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen