"Club moet beslissing nemen waarvan zij denkt dat dit juiste is"

8 maart 2015, 09:23

Door een 2-2 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona is het nog maar de vraag of Filippo Inzaghi volgende week in de dug-out zit bij AC Milan in het uitduel met Fiorentina. Naar verluidt zou het bestuur van i Rossoneri alleen met een overwinning genoegen nemen, wilde Inzaghi zijn baan als hoofdcoach behouden. Die leek er ook te komen, maar in de vijfde minuut van de extra tijd werd een 2-1 voorsprong uit handen gegeven.

"Mijn toekomst? De club moet de beslissing nemen waarvan zij denkt dat dit de juiste is", zei Inzaghi na afloop op de persconferentie. "De club zal duidelijkheid geven als er een beslissing is genomen of niet. Ik ga verder. We hebben er alles aan gedaan, maar het was niet genoeg. Ik ben teleurgesteld over de late gelijkmaker, want drie punten zou iedereen een beetje gerust hebben gesteld."

Inzaghi kreeg de nodige kritiek op zijn wisselbeleid tijdens de ontmoeting met Verona. In de 77ste minuut haalde hij aanvaller Giampaolo Pazzini naar de kant voor verdediger Salvatore Bocchetti, bij een 2-1 stand. "Twee middenvelders hadden het lastig en voor hen had ik geen vervangers", begon de voormalige spits zijn uitleg over de wissel. "Dus ik hoopte dat door Luca Antonelli verder naar voren te laten spelen we toe konden slaan op de counter. Ik was meer bezig met het maken van nog een doelpunt, dan het verdedigen van onze voorsprong. Want we hadden nog steeds drie aanvallend ingestelde spelers op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen