Schreuder na gelijkspel: "Twente heeft geknokt en gestreden"

7 maart 2015, 10:18

FC Twente wist de laatste vijf wedstrijden niet te winnen en leek vrijdagavond in Tilburg op weg naar een nieuwe tegenslag. De ploeg van Alfred Schreuder stond tegen Willem II al snel met 2-0 achter, maar wist daarna nog een gelijkspel (2-2) uit het vuur te slepen. Schreuder is te spreken over de mentaliteit van zijn ploeg, al was het de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning.

"Op voorhand weet je dat je met Willem II een ploeg treft die de laatste weken en eigenlijk al heel het seizoen, in vorm is. Dan kan het een moeilijke wedstrijd worden. We hebben geprobeerd om de negatieve situatie binnen de club om te buigen in iets positiefs", zegt hij op de clubsite. "Ik heb een FC Twente gezien dat heeft geknokt en gestreden. Toch sta je dan na 25 minuten met 2-0 achter. We maken voor rust nog de 2-1 en hebben in de rust elkaar aangegeven het geloof te houden."

"De tweede helft waren we agressiever in de duels. Dat was iets waarvan ik vond dat we voor rust niet goed deden. Het resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Na afloop konden we de supporters bedanken voor hun support. Ze blijven achter de club staan. We weten dat er supporters zijn die vrij hebben genomen om hier aanwezig te kunnen zijn, om zo achter de ploeg te staan. Dat is waar we als club ook naar toe moeten, achter elkaar gaan staan en dan zien we wel waar dat toe gaat leiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen