Periodekampioen FC Oss boekt zege, MVV en VVV halen uit

Ger
6 maart 2015, 22:04   Bijgewerkt: 6 maart 2015, 22:17

FC Oss heeft de winst van de derde periodetitel in de Jupiler League extra glans gegeven door een overwinning te boeken bij FC Emmen. De Brabanders gingen op Drentse bodem met een 2-3 zege aan de haal. Door het resultaat komen beide ploegen op de ranglijst na 28 duels in punten gelijk.

FC Oss, dat in de vorige speelronde verrassend de periodetitel veroverde, had na twintig minuten al twee keer de roos getroffen. Teije ten Den tekende voor de openingstreffer, waarna Justin Matieu de marge verdubbelde. Kort na de pauze tilde Genero Snijders de score naar 0-3. FC Emmen deed pas laat iets terug via Roland Bergkamp. Door een treffer van Cas Peters in de extra tijd werd het zelfs nog even spannend, maar de 3-3 bleef uit. Voor FC Oss was het de derde opeenvolgende zege.

MVV won op overtuigende wijze het Limburgse onderonsje bij Fortuna Sittard: 0-3. Davy Brouwers, Stef Peeters en Jordy Croux zorgden voor de doelpunten. VVV Venlo won met dezelfde cijfers bij Telstar. Melvin Platje, Abdelaziz Khalouta en Randy Wolters scoorden in de laatste twintig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen