Giggs: "Heerlijk om onder Van Gaal te werken"

Giggs: "Heerlijk om onder Van Gaal te werken"

6 maart 2015 – Na Louis van Gaal heeft ook Ryan Giggs de verhalen tegengesproken over onenigheid in de technisch staf van Manchester United. In Engelse media verschenen verschillende artikelen over een slechte werkrelatie tussen de Nederlandse manager en zijn assistent.

Aanleiding voor de geruchten was de manier waarop het doelpunt van United tegen Newcastle United (0-1) woensdag gevierd werd. Van Gaal reageerde zeer enthousiast en wilde de treffer met Giggs vieren, maar de Welshman bleef stoïcijns voor zich uitkijken. Hij stelt desondanks dat zijn band met de oud-bondscoach van Oranje uitstekend is. "Ik vind het heerlijk om onder hem te werken", aldus Giggs tegen BT Sport. "We konden het direct heel goed met elkaar vinden. Het vertrouwen dat de hele staf van hem krijgt is geweldig."

"Natuurlijk is het werken met hem anders dan ik gewend was, maar ik vind het heel interessant. Ik leer heel veel van hem", stelt Giggs. Donderdag reageerde Van Gaal al geprikkeld op de geruchten. "Het irriteert mij mateloos, want iedereen kan zien dat Giggs en ik een prima verstandhouding hebben. We werken heel hard, samen met de overige stafleden en de spelers. Ik heb echt een hekel aan dit soort insinuaties."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 12 april 2021

  2. zondag 11 april 2021