Verbeek wil zich in laatste negen duels laten zien

6 maart 2015, 10:36

Er zijn dit seizoen nog maar negen speelronden te gaan in de Eredivisie, maar Danny Verbeek heeft nog niet zijn stempel kunnen drukken bij FC Utrecht. De 24-jarige vleugelaanvaller stond lange tijd buitenspel door een rugblessure, maar is eindelijk weer volledig fit. De oud-speler van FC Den Bosch, Standard Luik en NAC Breda wil nog wat van het seizoen maken. Afgelopen zondag stond hij voor eerst in de basis bij Utrecht, in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (0-0).

"Ik kwam naar FC Utrecht toe met hoge verwachtingen. Als het dan niet lukt die waar te maken, vanwege een hardnekkige blessure, is dat heel teleurstellend", zegt Verbeek op het digitale thuis van zijn club. "Druk? Ik wil me vooral heel graag laten zien tijdens de rest van dit seizoen. FC Utrecht heeft mij gehuurd van Standard Luik. De club heeft in mij geïnvesteerd. Als speler wil je dan niets liever dan dat terugbetalen door ervoor te zorgen dat je een meerwaarde voor de ploeg bent", aldus de vleugelaanvaller.

Verbeek hoopt dat Utrecht de komende tijd laat zien dat het meer in huis heeft dan dat het tot dusver heeft laten zien. "We staan op dit moment op de twaalfde plaats. Ik ben er heilig van overtuigd dat er veel meer in deze ploeg zit. Natuurlijk, het heeft tegengezeten. We missen onze topscorer Ruud Boymans al een hele tijd, hebben te maken gehad met veel blessures en daardoor vaak in verschillende samenstellingen gespeeld. En toch denk ik dat wij écht elke wedstrijd die we nog te spelen hebben, kunnen winnen. Het mag misschien gek klinken, maar wij hebben dit seizoen, behoudens voor koploper PSV, voor niemand ondergedaan", besluit Verbeek.

Utrecht heeft een optie tot koop bedongen in de huurdeal met Verbeek. De vleugelaanvaller moet zich laten zien in de laatste negen duels, wil de club uit de Domstad gebruik maken van deze mogelijkheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen