Salah helpt Fiorentina aan overwinning op Juventus

Ger
5 maart 2015, 22:48   Bijgewerkt: 6 maart 2015, 00:06

Fiorentina heeft een eerste stap gezet richting de finale van de Coppa Italia. De ploeg van trainer Vincenzo Montella won in de halve eindstrijd op bezoek bij Juventus: 1-2. Mohamed Salah was met twee treffers de grote man bij Fiorentina. De return in Florence volgt op 7 april.

Salah zette de bezoekers al in de elfde minuut op voorsprong. De Egyptenaar, die in de winterstop op huurbasis overkwam van Chelsea, sloeg toe na een afgeslagen hoekschop van Juventus. Vanaf eigen helft was Salah zijn tegenstanders letterlijk te snel af en rondde hij prachtig af. De thuisploeg kwam halverwege het eerste bedrijf weer langszij na een rake kopbal van Fernando Llorente.

Een fout van Claudio Marchisio deed Juventus elf minuten na de hervatting de das om. Salah pikte de bal op en maakte voor het vijandelijke doel vervolgens geen fout: 1-2. De koploper van de Serie A, die aantrad zonder de geblesseerde spelmaker Andrea Pirlo, ging daarna nog wel op zoek naar de gelijkmaker, maar een doelpunt bleef uit. Zodoende lijkt de dubbel voor Juve momenteel wel erg ver weg. Tegenvaller voor Fiorentina was het geblesseerd uitvallen van Mario Gomez.

De andere halve finale in het Italiaanse bekertoernooi gaat tussen Lazio en Napoli. De heenwedstrijd eindigde woensdag in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen