Geïrriteerde Van Gaal: "Prima verstandhouding met Giggs"

Geïrriteerde Van Gaal: "Prima verstandhouding met Giggs"

5 maart 2015 – Louis van Gaal baalt van de berichten in Engelse media over zijn vermeende slechte relatie met assistent-trainer Ryan Giggs. Volgens de manager van Manchester United werkt hij juist uitstekend samen met de Welshman, die als speler zijn volledige profloopbaan voor de Engelse topclub uitkwam.

De geruchten dat de relatie tussen Van Gaal en Giggs ernstig bekoeld zou zijn, ontstonden naar aanleiding van een opmerkelijk moment tijdens de uitwedstrijd tegen Newcastle United (0-1). Na de late treffer van Ashley Young reageerde de oud-bondscoach van Oranje woensdagavond zeer uitbundig en bleef Giggs, ondanks twee aanmoedigende tikjes op de wang, stoïcijns voor zich uitkijken.

Van Gaal stoort zich aan de interpretaties van verschillende Engelse media. "Het irriteert mij mateloos, want iedereen kan zien dat Giggs en ik een prima verstandhouding hebben. We werken heel hard, samen met de overige stafleden en de spelers", aldus Van Gaal. "Ik heb echt een hekel aan dit soort insinuaties."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 12 april 2021

  2. zondag 11 april 2021