Evans weet niets van spuugincident, Cissé zegt sorry

Ger
5 maart 2015, 16:40

Jonny Evans spreekt tegen dat hij heeft gespuugd naar Papiss Cissé tijdens de uitwedstrijd tegen Newcastle United. De verdediger van Manchester United kreeg het woensdagavond aan de stok met de aanvaller. Daarbij leek het alsof de twee naar elkaar spuugden.

"Ik werd vanochtend wakker en ik ben geschiokken door de berichtgeving over de wedstrijd. Ik wil benadrukken dat ik niet heb gespuugd naar Papiss Cissé", laat Evans weten in een statement. "Ik ben me totaal niet bewust van welk spuugincident dan ook. Papiss Cissé en ik spraken tijdens de wedstrijd al over het opstootje en ik ben volledig verrast door de suggesties dat ik gespuugd zou hebben."

"Het zit niet in mijn karakter om naar iemand te spugen, ik heb dat nooit gedaan en zou het ook nooit doen", aldus Evans. In een eerdere reactie zei United-manager Louis van Gaal zich al niet te kunnen voorstellen dat de verdediger zich op deze manier misdragen zou hebben. "Dat past niet bij hem. Hij is altijd zeer netjes."

In tegenstelling tot Evans heeft Cissé juist zijn verontschuldigingen aangeboden voor het incident. "Ik reageerde op iets wat ik als zeer onplezierig heb ervaren. Dat gebeurde in de hitte van de strijd. Als rolmodel heb ik vooral de jonge fans teleurgesteld. Ik hoop dat ze leren van mijn fout en het niet gaan kopiëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen