Matic loopt bij vieren League Cup-winst enkelblessure op

5 maart 2015, 10:30

Nemanja Matic heeft op zeer opmerkelijke wijze een enkelblessure opgelopen. De middenvelder van Chelsea raakte zondag geblesseerd tijdens de viering van de League Cup-winst op Wembley. Matic zat niet in de wedstrijdselectie voor dat duel, omdat hij geschorst was.

De Serviër verruilde het clubkostuum na het duel voor wedstrijdkleding, om het feestje met zijn teamgenoten mee te vieren. Tijdens de festiviteiten verdraaide de oud-speler van Vitesse zijn enkel. Hij was nog geschorst voor het duel van woensdagavond tegen West Ham United, maar anders had hij volgens manager José Mourinho ook niet mee kunnen spelen. "Het is geen ernstige kwetsuur", zegt de coach tegen Sky Sports. "Hij heeft zijn enkel verdraaid op het veld tijdens het feest. Hij droeg zijn scheenbeschermers wel, maar had er geen tape omheen gedaan."

Mourinho stelt de Serviër volgende week in de return in de Champions League tegen Paris Saint Germain wel gewoon op, zo laat hij weten. Chelsea won de finale overigens met 2-0 van Tottenham Hotspur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen