Lazio en Napoli houden het spannend in Coppa Italia

4 maart 2015, 23:22

Lazio Roma en Napoli hebben hun strijd om een plaats in de finale van de Coppa Italia woensdagavond spannend gehouden. Beide ploegen hielden elkaar in het Romeinse Stadio Olimpico in evenwicht, waardoor de beslissing zal vallen in de return op 8 april. Deze wedstrijd zal uitwijzen welke ploeg er op 7 juni in de finale in Rome mag spelen.

In de eerste helft had Lazio, waar Stefan de Vrij de hele wedstrijd speelde, het betere van het spel. De Biancocelesti kwamen verdiend op voorsprong via Miroslav Klose, die een heerlijke assist van Felipe Anderson promoveerde tot een doelpunt. Voor de openingstreffer had de geslepen Duitser al het houtwerk geraakt. In de tweede helft stuitte Napoli op het aluminium, via David Lopez. Even later was het wél raak voor de Napolitanen, via winteraanwinst Manolo Gabbiadini: 1-1. Jonathan De Guzman stond in de basis bij Napoli.

Over een ruime maand zal in de return duidelijk worden wie er in de eindstrijd zal staan. De tegenstander daarin is Juventus of Fiorentina. Beide clubs staan donderdag voor het eerst tegenover elkaar, in Turijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen