Lazio en Napoli houden het spannend in Coppa Italia

Lazio en Napoli houden het spannend in Coppa Italia

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 maart 2015 – Lazio Roma en Napoli hebben hun strijd om een plaats in de finale van de Coppa Italia woensdagavond spannend gehouden. Beide ploegen hielden elkaar in het Romeinse Stadio Olimpico in evenwicht, waardoor de beslissing zal vallen in de return op 8 april. Deze wedstrijd zal uitwijzen welke ploeg er op 7 juni in de finale in Rome mag spelen.

In de eerste helft had Lazio, waar Stefan de Vrij de hele wedstrijd speelde, het betere van het spel. De Biancocelesti kwamen verdiend op voorsprong via Miroslav Klose, die een heerlijke assist van Felipe Anderson promoveerde tot een doelpunt. Voor de openingstreffer had de geslepen Duitser al het houtwerk geraakt. In de tweede helft stuitte Napoli op het aluminium, via David Lopez. Even later was het wél raak voor de Napolitanen, via winteraanwinst Manolo Gabbiadini: 1-1. Jonathan De Guzman stond in de basis bij Napoli.

Over een ruime maand zal in de return duidelijk worden wie er in de eindstrijd zal staan. De tegenstander daarin is Juventus of Fiorentina. Beide clubs staan donderdag voor het eerst tegenover elkaar, in Turijn.

Reacties

gerelateerd