PEC Zwolle doet Brama nieuw meerjarig voorstel

PEC Zwolle doet Brama nieuw meerjarig voorstel

4 maart 2015 – PEC Zwolle hoopt dat Wout Brama komend seizoen ook nog in het IJsseldeltastadion zal spelen. De winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal wil de samenwerking met de 28-jarige middenvelder graag verlenging. De verbintenis van de oud-speler van FC Twente loopt komende zomer af.

Brama kan zijn handtekening zetten onder een nieuwe 'meerjarig' contract in Zwolle, bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp bij FOX Sports. De middenvelder voegde zich in oktober bij de Zwolse selectie, nadat hij na zijn vertrek bij Twente clubloos was geworden. PEC Zwolle wil nog niet te veel zeggen over de contractaanbieding. "Maar we zijn uiteraard zeer tevreden over Wout, anders doen we hem niet zo'n voorstel."

Er zijn diverse spelers met een aflopend contract bij PEC Zwolle, waarvan de toekomst nog niet duidelijk is. "Thomas Lam heeft bijvoorbeeld een optie die we kunnen lichten. Of en wanneer we dat gaan doen, bespreek ik eerst met de speler in kwestie. Dat lijkt me wel zo netjes", aldus Nijkamp. Ook Aleksandar Bjelica, Steven Pereira, Soufian Moro en Tomas Necid lopen in de zomer uit contract.

Ook al gaat het op financieel niet van een leiden dakje in Zwolle, snijden in de spelerssalarissen gaat niet gebeuren. "Wij willen volgend seizoen met hetzelfde spelersbudget werken", stelt Nijkamp, die trainer Ron Jans al langer aan boord wist te houden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019