FC Groningen en Van Nieff akkoord over nieuw contract

Ger
4 maart 2015, 13:16   Bijgewerkt: 4 maart 2015, 13:27

FC Groningen en Yoëll van Nieff hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De 21-jarige middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, heeft zijn krabbel gezet onder een driejarige overeenkomst. Hij is al sinds 2003 aan FC Groningen verbonden.

Van Nieff debuteerde op 3 maart 2013 in het eerste elftal van FC Groningen. Sindsdien speelde hij 43 officiële wedstrijden voor de noorderlingen, waarin hij drie keer scoorde. Van Nieff werd aan het begin van het seizoen 2013/2014 verhuurd aan FC Dordrecht, waarna FC Groningen hem een half jaar later al weer terughaalde. Dit seizoen is hij een vaste waarde in het elftal van trainer Erwin van de Looi. "Het is hartstikke mooi dat ik hier bij FC Groningen mag en kan blijven voetballen. Het is mijn club, in mijn stad. Hier liggen mijn roots. Prachtig", zegt Van Nieff in een reactie.

"Wij zien Yoëll nog steeds vooral als middenvelder, maar het is extra waardevol dat hij ook in het linker verdedigingsblok zijn mannetje kan staan", aldus manager technische zaken Peter Jeltema. "Wij kennen extra waarde toe aan het feit dat Yoëll uit de eigen opleiding komt en zetten in op een verdere ontwikkeling van de voetballer Van Nieff binnen FC Groningen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen