Leverkusen nu wel in verlenging langs Kaiserslautern

3 maart 2015, 21:43   Bijgewerkt: 3 maart 2015, 21:48

Bayer Leverkusen staat in de kwartfinale van de DFB Pokal. De formatie van coach Roger Schmidt zegevierde dinsdag in eigen stadion bij de laatste zestien met 2-0 over tweedeklasser FC Kaiserslautern, maar makkelijk ging het niet. Het verschil werd pas in de verlenging gemaakt.

Vorig seizoen ging Leverkusen in de kwartfinale van de Duitse beker verrassend onderuit tegen Kaiserslautern. Net als vanavond stond er na negentig minuten een 0-0 stand op het scorebord, waarna Kaiserslautern in de verlenging toesloeg. Ditmaal was Leverkusen wel bij de les in de twee extra kwartiertjes. Hakan Çalhanoglu opende in de 102e minuut uit een vrije trap de score, zeven minuten voor tijd viel de beslissing. De keeper en een verdediger van Kaiserslautern liepen elkaar in de weg, waarvan Stefan Kiessling profiteerde.

Ook 1899 Hoffenheim speelde zich bij de laatste acht van het bekertoernooi met een zege op een club uit de Tweede Bundesliga, maar dit duel was al binnen negentig minuten beslist. Eugen Polanski en Kevin Volland bezorgden Hoffenheim een 0-2 zege bij VfR Aalen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen