Rutten denkt niet alleen aan Van Gastel: "Vergeet Gio niet"

3 maart 2015, 08:55

Nu bekend is geworden dat de wegen van Feyenoord en coach Fred Rutten na het seizoen zullen scheiden, kan de trainerscarrousel in Rotterdam-Zuid gaan draaien. Er worden al diverse mogelijke opvolgers genoemd, maar het zou ook zo kunnen zijn dat Feyenoord de opvolger van Rutten al aan boord heeft. Het is een optie dat Giovanni van Bronckhorst of Jean-Paul van Gastel naar voren wordt geschoven.

Van Bronckhorst is momenteel in De Kuip werkzaam als assistent-coach. Dat geldt ook voor Van Gastel, over wie Rutten na de bekendmaking van zijn afscheid de vraag kreeg of hij in hem een geschikte opvolger ziet. "Ik denk dat je Giovanni niet moet vergeten hierin", zei Rutten toen tegen De Telegraaf.

Rutten benadrukt wel dat hij voor zijn opvolging niet alleen maar aan 'Gio' denkt. "Ik ga nu geen vergelijking maken tussen deze trainers en ik ga ook geen uitspraken doen over mijn opvolging. Maar het zou niet fair zijn om alleen Jean-Paul te noemen. Ook met Giovanni heb ik uitstekend gewerkt", aldus de vertrekkende trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen