Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cambuur ziet Bytyqi, El Makrini en Narsingh uitvallen

Cambuur ziet Bytyqi, El Makrini en Narsingh uitvallen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 maart 2015 – SC Cambuur zag de blessurelijst flink toenemen tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Bij de Friese ploeg vielen zaterdagavond Sinan Bytyqi, Mohamed El Makrini en Furdjel Narsingh wegens fysieke ongemakken uit.

Trainer Henk de Jong vreest twee van zijn spelers voorlopig kwijt te zijn. Bytyqi en El Makrini moesten beiden halverwege de eerste helft naar de kant met knieblessures en hebben naar verwachting wel even nodig om te herstellen. Een kwartier voor tijd was de wedstrijd ook voorbij voor Narsingh (foto), die last had van kramp.

Ondanks de personele problemen greep Cambuur wel de volle winst tegen Heracles. Sander van de Streek nam in de eerste helft het enige doelpunt voor zijn rekening.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd