Wereldgoal bij winst Twente-vrouwen, tafelvoetbalzege ADO

27 februari 2015, 23:09   Bijgewerkt: 28 februari 2015, 13:55

In de BeNe League hebben de vrouwen van FC Twente hun vierde opeenvolgende overwinning geboekt. De equipe van coach Arjan Veurink zegevierde vrijdag in België met 0-3 over Lierse SK.

Lierse SK beperkte zich op eigen terrein vooral tot verdedigen, waardoor het lang 0-0 bleef. Maar in het laatste half uur sloeg FC Twente alsnog toe en liep het door doelpunten van Jill Roord, Siri Worm en Maayke Heuver (foto) uit naar een 0-3 zege. Worm scoorde uit een vrije trap, maar de treffer van Heuver was nog fraaier. Zij verraste de Belgische doelvrouw met een schot vanaf de middenlijn.

FC Twente komt door de winst op 38 punten. Daarmee staat het nog altijd derde, maar de achterstand op koploper Standard Luik en nummer twee Ajax bedraagt nu nog respectievelijk acht en twee punten. FC Twente speelde bovendien een duel minder dan de twee titelconcurrenten.

Verder sprong de tafelvoetbalzege van nummer vier ADO Den Haag op bezoek bij PEC Zwolle in het oog. Mede door hattricks van Renate Jansen en Lineth Beerensteyn werd er met 1-9 gewonnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen