Marseille geeft 2-0 voorsprong weg tegen Caen

27 februari 2015, 23:14   Bijgewerkt: 27 februari 2015, 23:20

Olympique Marseille is opnieuw niet tot winst gekomen in de Franse Ligue 1. Na drie gelijke spelen op rij ging de ploeg van coach Marcelo Bielsa zelfs onderuit. Thuis tegen Caen werd, ondanks een 2-0 voorsprong, vrijdag met 2-3 verloren.

De avond leek een mooi begin te krijgen voor Marseille. Michy Batshuayi mocht al in de derde minuut aanleggen voor een strafschop, maar miste. Door goals van André Ayew en André-Pierre Gignac liep Marseille toch uit naar een 2-0 voorsprong, maar deze marge was niet toereikend. In het laatste kwart van de wedstrijd zorgde Caen voor een ommekeer en won het door treffers van Nicolas Seube, Emiliano Sala en Nicolas Benezet met 2-3 in het Stade Velodrome.

Marseille dreigt hierdoor verder achterop te raken bij titelconcurrenten Lyon en Paris SG. Het staat derde met vijftig punten, respectievelijk vier en twee minder dan Lyon en PSG. Die teams komen later dit weekend bovendien nog in actie, al spelen ze wel beide een lastig uitduel. Lyon gaat zaterdag op visite bij Lille, PSG bezoekt een dag later AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen