FC Utrecht met Verbeek en Amrabat tegen Feyenoord

27 februari 2015, 17:32

Danny Verbeek maakt zondag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord zijn debuut in de basis bij FC Utrecht. De aanvaller werd dit seizoen geplaagd door blessures, maar liet vorige week tegen Heracles Almelo (1-1) als invaller een prima indruk achter.

"In een half uur leverde hij acht voorzetten af. Hij traint ook altijd hard, is altijd positief gebleven en heeft alles eruit gehaald wat erin zat", zegt coach Robby Alflen op de clubwebsite. Sofyan Amrabat verscheen tegen Heracles al voor het eerst aan de aftrap bij FC Utrecht en blijft staan voor het duel met Feyenoord. Alflen: "Hij begon in Almelo misschien een beetje nerveus, heeft het voor zichzelf niet te ingewikkeld gemaakt. In de tweede helft liet hij ook echt power zien. Dat is knap, hoor, als je dat op die leeftijd (18, red.) al kan in de Eredivisie. Sofyan heeft het prima gedaan. Hij was er kennelijk klaar voor."

"Feyenoord-thuis is voor ons een pittige pot", blikt Alflen vooruit. "Zij kunnen heel goed zijn in het geven van heel veel druk naar voren. Dat zag je in hun wedstrijd tegen Excelsior wel. Ze stonden met 0-2 achter, maar op dat moment gingen ze op jacht en wonnen ze die wedstrijd ook met 3-2."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen