Nani opent deur voor terugkeer bij Man United

26 februari 2015, 15:33

Nani sluit niet uit dat hij na het seizoen weer zal terugkeren bij Manchester United. De vleugelaanvaller stelt dat hij nog steeds van de Engelse topclub houdt en dat hij nog regelmatig contact heeft met vice-voorzitter Ed Woodward. De Portugese international wordt dit seizoen door Man United uitgeleend aan Sporting Lissabon, als onderdeel van de transfer van Marco Rojo naar Old Trafford.

Nani zegt dat Woodward hem onlangs feliciteerde met zijn recente vorm en dat hij openstaat voor een eventuele terugkeer in Manchester. "Ik hou van Manchester United", sprak de Portugees in The Guardian. "De enige reden waarom ik afgelopen zomer besloot om weg te gaan was omdat ik meer wilde spelen en weer mezelf wilde worden. Door blessures en een nieuwe manager was mijn perspectief veranderd."

Waar zijn toekomst zal liggen, dat weet hij nog niet. "Dat weet je nooit. Het hangt van veel dingen af. Bijvoorbeeld van het feit of United verder met me wil. Ik denk het wel kan werken, maar we moeten eerst praten", aldus Nani, die acht doelpunten heeft gemaakt in 25 optredens voor Sporting. Afgelopen weekend maakte hij indruk met een fantastische goal tegen Gil Vicente.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen