Schmidt: "Moeten beter spelen dan in Bundesliga"

24 februari 2015, 21:15

Bayer Leverkusen-coach Roger Schmidt erkent dat zijn ploeg de underdog is in het tweeluik met Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League, maar geeft zich niet op voorhand al gewonnen. De eerste ontmoeting is woensdag in Duitsland.

"Atlético heeft een goed elftal", zegt Schmidt op de website van de UEFA over de runner-up van vorig jaar. "Ze spelen al jaren op een heel hoog niveau, maar we willen het publiek laten zien dat wij een kans hebben om de kwartfinales te bereiken. We zijn de outsider, maar er zijn twee wedstrijden te spelen. Woensdag zijn de eerste negentig minuten van de in totaal 180. We moeten iedereen laten zien dat we Atlético problemen kunnen bezorgen. We zullen twee perfecte dagen moeten hebben om naar de volgende ronde te gaan."

"Als we thuis een goede uitslag kunnen neerzetten, dan is alles mogelijk in de return", stelt Schmidt. "De mentaliteit van Atlético is geweldig. Niemand vindt het leuk om tegen hen te spelen. Dat zegt alles over onze loting. We zullen beter moeten spelen dan in de Bundesliga."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen