Huntelaar ligt op schema voor Kohlenpott-derby

23 februari 2015, 18:11

Twee dagen na de teleurstellende 1-1 remise tegen Werder Bremen – de bezoekers kwamen pas in de blessuretijd langszij – heeft Schalke 04 goed nieuws te horen gekregen. Klaas-Jan Huntelaar, die de afgelopen week met fysieke klachten rondliep, heeft de groepstraining hervat bij Die Königsblauen. Hij ligt zodoende op koers voor de Kohlenpott-derby tegen Borussia Dortmund van komende zaterdag.

Huntelaar liet vorige week al weten positief gestemd te zijn voor de krachtmeting met Dortmund. Het is de eerste Bundesliga-wedstrijd die hij weer mag spelen, sinds zijn schorsing van vier wedstrijden. In de Champions League mocht hij wel in actie komen. Dat deed hij tegen Real Madrid. In het met 0-2 verloren thuisduel viel de spits uit met een scheenbeenblessure. Van deze kwetsuur lijkt hij dus op tijd verlost te zijn.

Fabian Giefer (lies), Atsuto Uchida (dijbeen) en Jan Kirchhoff (achillespees) zijn nog vraagtekens bij Schalke voor de Kohlenpott-derby. Sead Kolasinac en Leon Goretzka voegden zich na lang blessureleed weer bij de groepstraining, maar hun inzetbaarheid tegen Dortmund is ook zeer twijfelachtig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen