Kersverse vader Poulsen trefzeker: "Fantastische week"

Kersverse vader Poulsen trefzeker: "Fantastische week"

22 februari 2015 – Simon Poulsen heeft een prachtige week achter de rug. De Deense verdediger was zaterdag trefzeker tegen Go Ahead Eagles en legde daarmee de basis voor een 0-2 zege van AZ in Deventer. Maar nog mooier: afgelopen dinsdag werd hij vader van een dochter.

"We hebben deze week een kleine, mooie dochter gekregen. Ze heet Olivia", zegt Poulsen met een 'big smile deluxe' op de officiële website van AZ. "Een kind krijgen is het mooiste dat er is, kan niet beter. Dat is niet uit te leggen. Ik ben natuurlijk een beetje vermoeid geraakt door de afgelopen dagen. 's Nachts flesjes geven? Ha, dat hoef ik niet te doen omdat ze borstvoeding krijgt. Maar goed, van zo'n kleintje krijg je ook wat extra power. En ja, dan vier dagen later ook nog scoren… Een fantastische week."

"Normaal blijf ik bij dit soort standaardsituaties achterin. Nu moest ik mee. De bal viel ineens voor mijn voeten en ik gleed 'm erin. Een heerlijk gevoel", aldus Poulsen over zijn goal. AZ blijft door de winst volop in de race voor directe plaatsing voor Europees voetbal. Poulsen: "We groeien als team, we spelen beter en beter. Voorin creëren we steeds meer kansen en achterin geven we weinig weg. Daardoor staan we er heel goed voor in de competitie."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 2 april 2020

  2. woensdag 1 april 2020