"Goossens brengt ons niveau zeker niet naar beneden"

21 februari 2015, 23:46

Deze week werd bekend dat de clubloze John Goossens momenteel zijn conditie op peil houdt bij FC Utrecht. Het was nog niet duidelijk of de oud-speler van Ajax, NEC en Feyenoord in aanmerking zou komen voor een contract, maar coach Robby Alflen zei na het duel met Heracles Almelo (1-1) tegen FOX Sports dat hij een samenwerking niet uitsluit.

"In eerste instantie traint hij mee om zijn conditie op peil te houden en te verbeteren, hij is geblesseerd geraakt in India. We hebben besloten om hem mee te laten trainen, ook omdat het een jongen is met een goed niveau. Daarna gaan we verder kijken. Ik zeg niet dat het niks wordt, maar ik zeg ook niet het er per se van gaat komen. We gaan het in de toekomst bekijken."

Goossens stond de afgelopen seizoenen onder contract bij Feyenoord en speelde na zijn vertrek uit de Kuip een aantal wedstrijden voor FC Pune City in de Indiase Super League. "Het is een technisch zeer goede speler, die zeker het niveau niet naar beneden gaat brengen bij ons", aldus Alflen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen