Griezmann en Mandzukic dirigeren Atlético naar winst

21 februari 2015, 22:18   Bijgewerkt: 21 februari 2015, 22:49

Atlético Madrid heeft zaterdagavond optimaal geprofiteerd van het verlies van FC Barcelona, dat eerder op de avond in eigen huis met 0-1 verloor van Malaga CF. De manschappen van trainer Diego Simeone hadden aan één helft genoeg tegen UD Almeria, dat met 3-0 verslagen werd in het Estadio Vicente Calderón.

Antoine Griezmann was de grote man bij de thuisploeg, al maakt Mario Mandzukic ook kans op de titel 'man van de wedstrijd'. De boomlange spits had Atlético al vroeg aan de leiding gebracht tegen Almeria, maar daarna eiste Griezmann de hoofdrol op. De Fransman zorgde ervoor dat de Madrilenen binnen een half uur al op een 3-0 voorsprong stonden. Bij zijn beide treffers is een eervolle vermelding voor Mandzukic op zijn plaats, aangezien de Kroaat tot twee keer toe de aangever was.

Dankzij de zege is de achterstand op Barcelona geslonken tot drie punten. Real Madrid staat nog vier punten voor, maar dat kunnen zeven punten worden. De stadgenoot van Atlético speelt zondag nog tegen Elche CF. Valencia won zaterdag met 1-2 van Córdoba, waardoor het stevig vierde staat met drie punten achterstand op Atlético.

Een smetje op de overwinning van Atlético is wel dat Guilherme Siqueira tegen een onnodige tweede gele kaart aanliep in de slotfase, waardoor hij geschorst zal zijn voor de volgende wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen