Man City kruipt door eclatante zege richting Chelsea

21 februari 2015, 21:18   Bijgewerkt: 21 februari 2015, 22:50

Manchester City heeft zaterdag de achterstand met koploper Chelsea tot vijf punten verkleind. De regerend kampioen van Engeland haalde Newcastle United in het eigen Etihad Stadium door de gehaktmolen. The Citizens wonnen met 5-0 van de Nederlands getinte bezoekers.

Voor de Nederlanders van Newcastle - Vurnon Anita, Tim Krul en Daryl Janmaat stonden in de basis - was het allesbehalve een prettige wedstrijd. Zeker niet voor Anita, die na één minuut spelen al een strafschop veroorzaakte. Het gaf Sergio Agüero de mogelijkheid om de score meteen al te openen. Alsof dat nog niet erg genoeg was voor Newcastle, verdubbelde Samir Nasri twintig minuten later alweer de marge. Nog weer even later leek het helemáál uit te gaan lopen een monsterzege, toen Edin Dzeko voor de 3-0 zorgde.

Zodoende profiteerde Man City optimaal van de averij van Chelsea. De koploper speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Burnley, na een rode kaart voor Nemanja Matic. Het gat tussen de nummers één en twee is nu vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen