Nelom: "Als wij goed spelen mag Excelsior geen probleem zijn"

21 februari 2015, 17:07

Feyenoord kijkt reikhalzend uit naar de kraker van komende donderdag tegen AS Roma in de Europa League, maar moet morgen (zondag) in eigen huis eerst nog zien af te rekenen met Excelsior. De stadgenoot van Feyenoord presteert prima dit seizoen en maakt het grote ploegen vaak lastig. Toch moet Feyenoord de Kralingers zondag verslaan, vindt Miquel Nelom.

"Als wij goed spel en de juiste instelling er tegenover zetten mag het geen probleem zijn", zegt de verdediger tegen RTV Rijnmond. De linksback vindt het knap wat de promovendus dit seizoen laat zien. "Met een klein budget spelen ze goed voetbal en halen ze aardig wat punten", aldus Nelom over zijn oude werkgever. De ploeg maakte het al veel topclubs lastig. "En dat zal tegen ons ook wel zo zijn, denk ik."

Nelom kijkt ook alvast vooruit naar donderdag, als de return tegen AS Roma op de rol staat. "We hebben een goede uitgangspositie en kunnen het afmaken. Aan de andere kant zullen zij het tempo opvoeren. Verder moeten we niet te ver vooruit kijken", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen