Van Persie en Jones klaar voor duel met Swansea City

20 februari 2015, 18:13

Zoals verwacht kan Louis van Gaal zaterdag in de uitwedstrijd van Manchester United tegen Swansea City weer beschikken over Robin van Persie. De Nederlandse spits was maandag nog absent in de bekerwedstrijd tegen Preston North End (1-3 winst). Ook Phil Jones is er weer bij, de verdediger is hersteld van een knieblessure. Hierdoor is Michael Carrick de enige afwezige voor het tripje naar Wales. Van Gaal denkt dat de middenvelder volgende week de training kan hervatten.

Van Gaal verwacht een moeilijke wedstrijd tegen Swansea City. "Het is een heel goede ploeg", aldus de voormalig Oranje-bondscoach op de clubwebsite. "Ik vind het leuk om naar hen te kijken. Ze willen voetballen en het spel maken, net als wij. Hun manier van spelen spreekt mij aan. Ik hoop dat dit ook in de wedstrijd tot uiting komt."

Over zijn eigen elftal zegt Van Gaal dat ze nog 'veel beter kunnen spelen'. "Ik zoek nog naar de juiste balans", vervolgt hij. "Deze is nooit goed genoeg. Niet voor mij, niet voor de spelers en niet voor de fans. We moeten ons nog verbeteren en zitten in dat proces. Desondanks hebben we veel wedstrijden gewonnen. In negentien duels hebben we maar één keer verloren. Niet slecht, denk ik, als je weet dat we in een proces zitten. De spirit in het team is ook fantastisch. Iedereen wil alles doen voor het elftal. Dat is ook belangrijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen