Gerrard: "Balotelli had geen respect voor Henderson"

20 februari 2015, 12:15

Mario Balotelli kroonde zich donderdagavond tot matchwinner bij Liverpool, in de Europa League-wedstrijd tegen Besiktas (1-0 winst), maar Steven Gerrard is niet gediend van het gedrag van de Italiaanse spits. Het clubicoon van The Reds beticht de aanvaller van een gebrek aan respect richting zijn ploeggenoot Jordan Henderson.

Voor de beslissende penalty ontstond er een conflict tussen aanvoerder Henderson en Balotelli, over wie de strafschop moest nemen. "Henderson is de captain en Balotelli toonde geen respect voor hem", sprak de momenteel geblesseerde Gerrard op ITV over de situatie. Henderson stond op het punt de strafschop te nemen, maar Balotelli pakte de bal van hem af. "Dat was een beetje ondeugend. Regels zijn regels, Henderson moest hem nemen."

"Mario krijgt wel de credits, omdat hij de penalty scoorde, maar het is niet mooi om te zien dat spelers met elkaar discussiëren over zoiets. Ik denk wel dat Jordan goed met de situatie is omgegaan", aldus Gerrard. Henderson vond het achteraf overigens wel prima. "Ik wilde hem nemen, maar Mario had er vertrouwen in. Ik had dat ook in hem en het was een mooie goal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen