"Ik verlies één keer de bal en dat geeft de doorslag"

20 februari 2015, 09:56

Oscar Hiljemark kreeg donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg van trainer Phillip Cocu de voorkeur boven Adam Maher, maar hij zou zich zijn rentree in de basis een stuk anders hebben voorgesteld. De Eindhovenaren verloren in het eigen Philips Stadion met 0-1 van de Russen en de Zweedse middenvelder leidde het verlies in met duur balverlies.

Hiljemark, die sinds augustus vorig jaar niet meer in de basis stond, liet zich de bal afsnoepen door de Belg Axel Witsel en uit het balverlies kwam de tegentreffer. Daar baalt de Zweed enorm van: "Ik verlies één keer de bal en dat geeft de doorslag. Meer wil ik niet zeggen over dat moment. Iedereen heeft het kunnen zien", zegt Hiljemark in De Telegraaf. Hij wil het niet opgeven en houdt hoop voor de return. "Het is maar 0-1. Wij zijn in staat om daar te scoren. We gaan daar met veel vertrouwen naar toe."

Ook doelman Jeroen Zoet is nog optimistisch gestemd. "We hebben laten zien dat we prima kunnen voetballen tegen deze ploeg. Ik weet zeker dat we daar kunnen scoren. Daarom is er met deze 0-1 nog niet veel aan de hand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen