Vd Werff: "Belangstelling Vitesse voelde meteen goed"

19 februari 2015, 19:44

Maikel van der Werff tekende eerder vandaag (donderdag) een contract tot de zomer van 2019 bij Vitesse. De 25-jarige verdediger had er ook voor kunnen kiezen om zijn aflopende contract bij PEC Zwolle te verlengen, maar had 'meteen een goed gevoel' toen Vitesse hem benaderde.

"Ik ben hier heel hartelijk en goed ontvangen. Ik heb net een rondleiding gehad van (technisch directeur, red.) Mo Allach en daar ligt het in elk geval niet aan", zegt Van der Werff tegen Vitesse TV. "Waarom ik voor Vitesse heb gekozen? Ze toonden al vrij snel interesse en de onderhandelingen met Zwolle liet ik bewust nog even open. De belangstelling van Vitesse voelde meteen goed, waarna we snel gehandeld hebben."

Van der Werff denkt dat de aanvallende speelstijl van Vitesse bij hem past. "Dat ben ik wel gewend, want PEC Zwolle speelt ook aanvallend. Dat is ook mijn spel. Ik voetbal graag mee van achteruit en dat zal ook de grote reden zijn geweest dat Vitesse mij graag wilde hebben", aldus Van der Werff, die volgende week als speler van PEC Zwolle op bezoek gaat bij zijn toekomstige club Vitesse. "Dat zal een aparte wedstrijd worden, maar ik speel voor PEC Zwolle en dus is het logisch dat ik daar mijn best voor zal doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen