Boulahrouz treft 'geniale' Totti: "Of je dan moet uitdelen?"

19 februari 2015, 09:35

Khalid Boulahrouz staat in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma waarschijnlijk centraal achterin bij Feyenoord, op de plek van de geblesseerde Sven van Beek. De oud-international staat tegenover Francesco Totti, de vedette van de Italiaanse ploeg. Hoe hij dat gaat aanpakken, weet Boulahrouz nog niet.

"Hij kan geniale dingen doen, dat hoef ik niemand te vertellen", blikt de verdediger in AD Sportwereld vooruit op zijn komende strijd met Totti. "Of je dan moet uitdelen? Je moet niets geforceerd doen."

Boulahrouz heeft vooral heel veel zin in de wedstrijd in het Stadio Olimpico, die donderdag om 19.00 uur begint. "Dit is een prachtig affiche. En ja we hebben een kans. Er hebben in het voetballen wel grotere wonderen plaatsgevonden dan een goed resultaat van Feyenoord tegen AS Roma. Het klinkt cliché, maar we moeten proberen te genieten. Italianen geven tegenstanders altijd het gevoel dat je alles onder controle hebt. We moeten ervoor zorgen dat het gevoel niet alleen zo is, maar dat het ook echt het geval is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen