Goed nieuws bij Bayern voor beladen trip naar Lviv

16 februari 2015, 13:02

Bayern München heeft in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Shaktar Donetsk van dinsdagavond goed nieuws te horen gekregen. Pep Guardiola, de coach van de Duitse recordkampioen, kan tegen de Oekraïners beschikken over Franck Ribéry en Xabi Alonso.

Ribéry maakte afgelopen zaterdag tijdens de slachtpartij tegen Hamburger SV (8-0) zijn rentree na een blessure en is fit genoeg om mee te reizen naar Lviv, waar Shaktar momenteel haar thuiswedstrijden speelt vanwege de onrust in Donetsk. Xabi Alonso ondervindt geen hinder meer van de spierklachten waardoor hij het treffen met HSV moest missen. Bayern moet het nog wel stellen zonder Philipp Lahm, Javi Martinez en Thiago Alcántara.

Arjen Robben, afgelopen weekend weer twee keer trefzeker en daarom gedeeld topscorer in de Bundesliga, vindt het tripje naar Oekraïne door de ongeregeldheden in het land beladen. "De oorlog die zich afspeelt zit wel in onze hoofden. Het is onmogelijk om daar niet aan te denken, het grijpt je aan", aldus de Nederland in Bild.

Bij Shaktar is vleugelaanvaller Bernard niet inzetbaar tegen Bayern. De international van Brazilië kampt met een enkelblessure. Middenvelder Taras Stepanenko is geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen