Rodgers noemt comeback Sturridge 'flinke boost'

15 februari 2015, 12:48

Liverpool is bezig aan een prima serie, die zaterdag werd uitgebreid met een 1-2 overwinning bij Crystal Palace in de achtste finale van de FA Cup. Ten grondslag aan de wederopstanding van The Reds ligt volgens manager Brendan Rodgers de terugkeer van Daniel Sturridge. Met de herstelde aanvaller in de ploeg heeft de club uit de Beatles-stad de smaak te pakken gekregen.

De 25-jarige Sturrdige maakte één doelpunt tegen Palace. Sinds zijn rentree won Liverpool vier van de vijf wedstrijden. Daarvoor stond hij bijna vijf maanden buitenspel wegens kuit- en liesblessures. "Zijn terugkomst heeft ons een flinke boost gegeven. Hij heeft veel kwaliteiten. Hij is snel, heeft een goede aanname en heeft weinig kansen nodig om tot scoren te komen. Het team functioneert nu weer op een hoog niveau", aldus Rodgers.

De Noord-Ierse coach verloor slechts twee van de laatste 22 wedstrijden met Liverpool. "De spelers presteren al een tijdje magnifiek. We hebben een ongelooflijk karakter getoond", aldus Rodgers. "Het team heeft zich flink verbeterd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen