De Zeeuw laat het meteen zien: "Deze rol ligt me wel"

15 februari 2015, 09:33   Bijgewerkt: 15 februari 2015, 09:52

Demy de Zeeuw liet zaterdagavond tijdens zijn debuut voor NAC Breda meteen zien dat hij in de tweede seizoenshelft van waarde kan zijn voor de Brabantse club. De middenvelder, die midweeks een contract tekende in het Rat Verlegh Stadion, maakte twee puike treffers in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Het mocht niet baten, aangezien de thuisploeg er ééntje meer maakte: 3-2.

Na afloop van zijn debuut voor NAC had De Zeeuw gemengde gevoelens. "Ik ben wel blij met mijn eigen resultaat, maar het is jammer dat we het niet hebben kunnen omzetten in drie punten", zei hij voor de camera van de NOS. "Ik voelde me de afgelopen week steeds fitter en had veel zin om te voetballen. Toen ik hier vorige week aankwam, voelde ik ook dat ik het niveau aankan."

De Zeeuw viel niet alleen op vanwege zijn doelpunten, op het Bredase middenrif maakte hij ook indruk met zijn passing en stabiliteit. "De rol die ik heb, met veel vrijheid als ik aan de bal kom, ligt me wel. We moeten met NAC alleen wel veel meedogenlozer worden", vindt de aanwinst.

Door de nederlaag in Den Haag staat NAC nog steeds zeventiende in de Eredivisie, met drie punten voorsprong op FC Dordrecht en vijf punten achterstand op Heracles Almelo en Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen