Excelsior laat FC Groningen ontsnappen op Woudestein

14 februari 2015, 21:47   Bijgewerkt: 14 februari 2015, 22:12

FC Groningen is er wederom niet in geslaagd om te winnen op kunstgras. De ploeg van Erwin van de Looi won dit seizoen nog niet op die ondergrond en kwam ook op Woudestein tegen Excelsior niet verder dan 1-1. De Rotterdammers kwamen in de tweede helft op voorsprong via Daan Bovenberg en Albert Rusnák zorgde met een heerlijke volley voor de 1-1.

Excelsior leek daar handig op in te spelen en begon wervelend aan de wedstrijd. Jordan Botaka, Sander Fischer en Rick Kruys kregen allemaal een kans om te scoren in die beginfase. Sergio Padt stond sterk te keepen en hield alle pogingen uit zijn doel. Aan de andere kant kreeg Rasmus Lindgren wat ruimte om te schieten, maar hij wist de bal niet op doel te krijgen.

In het tweede gedeelte van de eerste helft zakte het tempo in en werd de wedstrijd meer gesloten. Jurgen Mattheij schoot vlak voor rust nog hard op doel en ook hij zag Padt redding brengen. De ruststand bleef daardoor steken op 0-0.

De bal werd voorgegeven en kwam terecht bij Rusnák. De middenvelder dacht geen moment na en volleerde de bal heerlijk tegen de touwen, 1-1. Even leek Groningen door te zetten. De bezoekers hadden meer balbezit, maar vooral Excelsior werd gevaarlijk in de omschakeling.

Beide ploegen schieten niet heel veel op met dit punt, al komt Excelsior steeds dichterbij lijfsbehoud. FC Groningen staat tiende en heeft nog een klein kansje op het halen van de play-offs voor Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen