Stoke City blameert zich zonder Pieters in FA Cup

14 februari 2015, 18:55

Zonder de geblesseerde Erik Pieters heeft Stoke City zich geblameerd in de FA Cup. De Premier League-club boog zaterdag in de achtste finales voor tweedeklasser Blackburn Rovers. Er werd met maar liefst 4-1 verloren op Ewood Park.

Peter Crouch bracht Stoke City in de tiende minuut uit een hoekschop nog wel aan de leiding. Eveneens uit een corner herstelde Joshua King in de 36ste minuut de balans, in de zevende minuut van de blessuretijd van de eerste helft zorgde Rudy Gestede uit een strafschop voor de 2-1 van Blackburn. Stoke-verdediger Geoff Cameron was de veroorzaker van de penalty en moest dat bekopen met een rode kaart. Door twee goals van King liep Stoke in de eerste tien minuten van de tweede helft uit naar een 4-1 overwinning.

Ook een andere tweedeklasser, Reading FC, schaarde zich bij de laatste acht van de FA Cup. Divisiegenoot Derby County werd met 1-2 verslagen. Eerder op de dag was West Bromwich Albion al met 4-0 te sterk voor West Ham United. Later op de avond speelt Liverpool nog uit tegen Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen