AZ-debutant Spierings: "Zag Depay eerst alleen op televisie"

14 februari 2015, 13:11

De competitiewedstrijd van AZ tegen PSV van vrijdagavond zal Stijn Spierings niet snel vergeten. De achttienjarige aanvallende middenvelder van de Alkmaarders maakte in de 2-4 verloren wedstrijd zijn debuut in het eerste van AZ. Op de website van zijn club zegt Spierings dat een droom in vervulling is gegaan.

Hij kwam twee minuten voor tijd in het veld voor Robert Mühren. "Dit voelt hartstikke mooi", zegt hij. "Dit is een moment waar je altijd naartoe hebt gewerkt in de jeugd. Dat ik dan tegen PSV mijn debuut mocht maken, is hartstikke mooi. We stonden natuurlijk op achterstand toen ik erin kwam, het was lastig om dat nog goed te maken. Dus ik heb er maar vooral van genoten."

De invaller ging al snel een duel aan met Memphis Depay. "Die zag je eerst alleen maar op televisie. Nu sta je er tegenover", beseft hij. "Ik hoop dat ik dit seizoen nog vaak bij de selectie mag zitten en minuten kan maken. En volgend seizoen wil ik vast bij één zitten. Het eerste van AZ bereiken als Alkmaarse jongen, dat is een mooi begindoel. Daarna zien we wel verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen