PEC Zwolle treedt met Sainsbury aan in IJsselderby

PEC Zwolle treedt met Sainsbury aan in IJsselderby

13 februari 2015 – Trent Sainsbury keert terug in de basisopstelling van PEC Zwolle. De Australische centrale verdediger was in de winter actief op de Azië Cup, die hij met de Socceroos wist te winnen. Vorige week kreeg hij nog even de tijd om weer te acclimatiseren, komende zondag maakt hij dus zijn comeback tegen Go Ahead Eagles.

De terugkeer van Sainsbury gaat ten koste van Thomas Lam, die het absoluut niet onverdienstelijk deed bij de absentie van de Australiër. De Fin scoorde zelfs tegen FC Utrecht (0-2) en SC Cambuur (2-3 na verlenging, beker). Naast deze mutaties houdt trainer Ron Jans, die deze week zijn contract met een jaar verlengde, de startformatie intact. Er moet nog wel even een slag om de arm worden gehouden, aangezien doelman Warner Hahn vrijdag naar huis ging met griepverschijnselen.

PEC Zwolle ging vorige week met 4-0 ten onder tegen sc Heerenveen, maar is nog altijd de nummer vijf op de ranglijst van de Eredivisie. "We willen de goede thuisreeks doorzetten", zegt Jans tegen De Stentor. De keuzeheer van de bekerhouder verwelkomt Eli Babalj en de herstelde Mustafa Saymak in zijn wedstrijdselectie.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 oktober 2020

  2. maandag 19 oktober 2020