Dijkhuizen: "FC Groningen is grillig en onvoorspelbaar"

13 februari 2015, 15:54

Bij Excelsior liep men deze week rond met een glimlach van oor tot oor. De Kralingse promovendus zorgde vorige week voor een sensatie, door in de Grolsch Veste van FC Twente met 1-3 te winnen. Zaterdag speelt de huidige nummer twaalf van de eredivisieranglijst op het eigen Woudestein tegen FC Groningen, dat ook de tegenstander is in de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker.

Coach Marinus Dijkhuizen, die nog geen beroep kan doen op de aan zijn kuit geblesseerde Gino Coutinho, denkt nog helemaal niet aan de bekerconfrontatie met Groningen op 8 april. "Daar zijn we nog niet mee bezig, we richten ons nu op de competitiewedstrijd van morgen", zegt de trainer van Excelsior op de website van zijn club. Woudestein was aan het begin van het seizoen een onneembare vesting, maar de laatste thuiszege dateert inmiddels alweer van 26 oktober.

Excelsior is op zijn hoede voor Groningen. "Gezien die kwaliteiten hebben ze maar weinig doelpunten gemaakt", vindt Dijkhuizen wel. "Ook staan ze op de ranglijst maar twee plaatsen en vier punten boven ons. Ze zijn grillig en onvoorspelbaar. Vorige week tegen AZ kwamen ze 2-0 voor en was er niets aan de hand, maar AZ kwam vlak voor rust op 2-1 en uiteindelijk verloor Groningen verdiend met 2-4. Wij winnen thuis niet zo maar even van FC Groningen", beseft de keuzeheer van de Kralingers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen