Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Boulahrouz absent op training, Wilkshire nog vraagteken

Boulahrouz absent op training, Wilkshire nog vraagteken

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 februari 2015 – Het is nog maar de vraag wie Feyenoord-coach Fred Rutten op de positie van rechtsachter zal posteren, in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo van komende zaterdag. Zowel Khalid Boulahrouz als Luke Wilkshire is een vraagteken voor het duel in het Polman Stadion.

Boulahrouz verscheen niet op het trainingsveld, terwijl Wilkshire nog herstellende is van een hamstringblessure. "Boulahrouz is ziek, hij heeft niet getraind. Het is afwachten of hij inzetbaar is. Wilkshire is op de weg terug, maar is een twijfelgeval voor morgen. Ook met het oog op het duel met AS Roma van donderdag", sprak Rutten op de persconferentie in aanloop naar het treffen met de nummer zestien van de Eredivisie. Het is dus afwachten wie er als rechtsachter zal functioneren tegen Heracles.

Jeugdspeler Calvin Verdonk trainde vrijdag met met de eerste selectie van Feyenoord en mag hopen op een plaats op de reservebank in Almelo. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd